Drikkedunke til børn

Drikkedunke – til skolen, børnehaven eller fritidsaktiviteter

Skal du brug en drikkedunk til dit barn, er to ting alfa og omega: Drikkedunken skal være fremstillet af materialer, der ikke er usunde og skadelige for dit barn, og drikkedunken skal være nem at betjene.

Gennem tiden har drikkedunke udviklet sig meget. Der er fx drikkedunke med en slipfunktion, der selv lukker for ”hanerne”, når barnet stiller dunken fra sig.

Mange af forhandlerne af dunkene på internettet bryster sig af spildfri-funktionen, samt at dunkene ikke indeholder skadelige stoffer som fx PVC eller phtalater eller indeholder små, løse dele.
Det er vigtigt at have med i overvejelserne, når der skal handles drikkegear til de små.

Drikkedunke fås i mange former, farver og temaer, og du kan i nedenstående se et eksempel på, hvordan sådan en kan se ud i 2012:

Gode billge drikkedunke til børn

Slipfunktionen, der blev omtalt før, ses i form af den røde knap.
(Ovenstående er set hos tumlerummet.dk)

Der er utroligt mange forskellige drikkedunke på markedet, og du kan fx også få dunke med temaer som eksempelvis tigere, som du kan se her:

Drikkedunke til drenge

(Ovenstående er set hos drengeunivers.dk)
Ovenstående drikkedunk afspejler en tendens på markedet, at drikkedunke til børn kan have karakter af legetøj pga. form, farver og temaer.

Drikkedunke kan bruges i hjemmet, i skolen, til sport – kort sagt er den god at have med de fleste steder.

Dunkene er som sagt lavet i forskellige materialer, som typisk er plastic eller aluminium, og de fleste producenter gør meget ud af at målrette produkterne direkte til børnene.

Skal dit barn have nyt drikkegrej eller en madkasse, er der masser af muligheder for at indkøbe – også på internettet!

Dette indlæg blev udgivet i Drikkedunke og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.